INDEPENDENT

CONTRACTOR

IN ROBOTICS

Technology Support is een kei in het leveren van hoogstaande technologische oplossingen door middel van robotica en besturingstechnieken. Van prototyping tot standaardisatie, van enkel stuks tot een complete proceslijn. In de foodindustrie, farmacie en in de zware industrie. 

ROBOTICS  /

PLC CONTROL  /

SERVO & MOTION CONTROL  /

WORLDWIDE COMMISSIONING  /

technology support-robotics.jpg

DIENSTEN

01

ROBOTICS 

Als robotprogrammeur, de naam zegt het, programmeer ik robots. Bij steeds meer productieprocessen met repeterende handelingen vervangen robots menselijk handelen.

02

PLC CONTROL 

PLC programmeren is het programmeren van een controller voor een proces of machine. PLC staat voor ‘programmable logic controller’, vrij vertaald ‘programmeerbare logische sturing’.

03

SERVO & MOTION CONTROL 

Ignatque enaturnu vivivatiam des? Satus Multorsus pervis? Tum dion se no. Andiu erit videmore curi sedem furnum ne Andiu erit videmore curi sedem furnum ne 

04

WERELDWIJDE INBEDRIJFSTELLING 

Of het project nu om de hoek in Alkmaar, in Duitsland of Amerika uitgevoerd wordt, met passie, liefde en een flinke dosis kennis en kunde wordt elk project nauwkeurig en vol enthousiasme uitgevoerd. Altijd. 

05

SERVICE 

Mijn werk is nooit af. Loslaten is geen optie. Er zijn altijd weer nieuwe innovaties, technieken en verbeteringen te bedenken. En projecten kunnen altijd (nog) veiliger en duurzamer. 

JEROEN ANSLIJN

INDEPENDENT CONTRACTOR

IN ROBOTICS

Jeroen Anslijn. Aangenaam. Al ruim 15 jaar met veel liefde werkzaam in de robot industrie. Al ruim 49 jaar bezig met techniek. Wat mijn ogen zien, halen mijn handen uit elkaar. Om het vervolgens weer in elkaar te zetten zodat het nóg beter werkt.

Maar ik reis ook graag. Daar leer ik van en het houdt me scherp. Voor mijn werk ben ik veel op pad. En iedere trip levert nieuwe inzichten op en een flinke dosis kennis. 

 

Naast techniek, mijn vriendin en kinderen is sporten mijn grote liefde en passie. Het houdt mij niet alleen fit en (hopelijk) jong, het maakt mijn hoofd leeg en laadt me weer op. Bovendien daagt sport uit om altijd weer net even sneller te gaan en beter te worden. 

 

Werken, reizen en sporten. Dat is wat ik het liefste doe. Voor mij de ultieme combinatie.

PROJECTEN

NIEUWS

01

ROBOTICS 

Ignatque enaturnu vivivatiam des? Satus Multorsus pervis? Tum dion se no. Andiu erit videmore curi sedem furnum ne 

02

ROBOTICS 

Ignatque enaturnu vivivatiam des? Satus Multorsus pervis? Tum dion se no. Andiu erit videmore curi sedem furnum ne 

01

NIEUWE HUISSTIJL 

Al ruim 15 jaar ben ik werkzaam in de robot industrie en al ruim 49 jaar bezig met techniek. Elke opdracht is uniek en op elk project ben ik apetrots...

02

VEILIG WERKEN 

Robots kunnen in geval van verkeerd gebruik gevaar opleveren voor de gebruiker en de en omgeving. Voorlichting over het juiste gebruik is daarom van essentieel belang...

CONTACT

Technology support B.V.

Galgenkade 12A

1746 EG Dirkshorn

Mobiel: +31 (0)6 23 995 452

Kantoor: +31 (0)224 552 696

info@technologysupport.nl

KvK 57476799

Technology support op Linkedin

  • Black LinkedIn Icon
lid metaalunie technology support.png

© 2020 Technology support B.V.