JEROEN ANSLIJN

INDEPENDENT CONTRACTOR

IN ROBOTICS

ROBOTICS  /

PLC CONTROL  /

SERVO & MOTION CONTROL  /

WORLDWIDE COMMISSIONING  /

01

ING. JEROEN ANSLIJN / TECHNOLOGY SUPPORT B.V.

INDEPENDENT CONTRACTOR IN ROBOTICS 

Techniek en sport. Ze zijn verbonden. Met elkaar en met mij. Jeroen Anslijn, aangenaam. Freelance Robot programmeur en fervent sporter.  

 

Wat sport en techniek met elkaar gemeen hebben? Veel.
Zowel met techniek als sport wil je een doel bereiken. En niet zomaar een doel. Je wilt een prestatie van formaat leveren en daarvoor ga je door tot het uiterste. Je haalt het onderste uit de kan. Het moet kloppen en om dat ene ultieme resultaat te halen, moet je innoveren. Steeds bijschaven, testen en weer doorgaan.  

 

Ze gaan hand in hand, dat sporten en die techniek. Achter de grootste sportprestaties staan een flinke dosis technische vaardigheden. Het programmeren van robots is een sport op zich. Bij beide gaat het om beweging. Alle radartjes moeten kloppen. Waarschijnlijk dat het mij daarom beide zo ligt. Want het liefst dat ik doe is maatwerk leveren. Doelen halen die onmogelijk lijken en daar met trots op terugkijken.

Ben je op zoek naar een ABB of KUKA programmeur? Een specialist in het leveren van softwareoplossingen voor nagenoeg alle toepassingen van robotica? Iemand die alles voor je uit handen neemt? Iemand die niet alleen uitvoert, maar ook mee denkt? Iemand die wil presteren en doorgaat totdat het klopt en werkt? Dan ben je hier op het juiste adres. Technology Support. Jeroen Anslijn. Aangenaam.

 

technology support lid metaalunie.png

TECHNOLOGY SUPPORT 

Technology Support is een kei in het leveren van hoogstaande technologische oplossingen door middel van robotica en besturingstechnieken. Van prototyping tot standaardisatie, van enkel stuks tot een complete proceslijn. In de foodindustrie, farmacie en in de zware industrie. 

TECHNOLOGY SUPPORT 

Samen geven we het werk uit handen.

CONTACT

Technology support B.V.

Galgenkade 12A

1746 EG Dirkshorn

Mobiel: +31 (0)6 23 995 452

Kantoor: +31 (0)224 552 696

info@technologysupport.nl

KvK 57476799

Technology support op Linkedin

  • Black LinkedIn Icon
lid metaalunie technology support.png

© 2020 Technology support B.V.