03

ROBOTICS / KUKA PROGRAMMEUR

KUKA PROGRAMMEUR 

Als KUKA programmeur ben ik verantwoordelijk voor de architectuur, het ontwerpen, testen, bouwen én implementeren van applicatiesoftware voor PLC en Robot besturingen plus de HMI voor machine- en productielijnen.

 


WERKWIJZE
Ik vertaal de wensen in een concrete besturingsoplossingen draag zorg voor de technische invulling van het besturingsdeel vanaf specificatie tot en met inbedrijfstelling.

Is de robot eenmaal in bedrijf genomen? Dan sta ik uiteraard klaar om storingen te verhelpen, aanpassingen en verbeteringen binnen de PLC- en Robot programma’s uit te voeren en technische vernieuwingen/verbeteringen te initiëren.

 

Meer weten over hoe wij samen een robot het werk kunnen laten doen? Ik vertel je er graag alles over. Met veel plezier. Stuur een mail of bel me.

TECHNOLOGY SUPPORT 

Technology Support is een kei in het leveren van hoogstaande technologische oplossingen door middel van robotica en besturingstechnieken. Van prototyping tot standaardisatie, van enkel stuks tot een complete proceslijn. In de foodindustrie, farmacie en in de zware industrie. 

TECHNOLOGY SUPPORT 

Samen geven we het werk uit handen.

CONTACT

Technology support B.V.

Galgenkade 12A

1746 EG Dirkshorn

Mobiel: +31 (0)6 23 995 452

Kantoor: +31 (0)224 552 696

info@technologysupport.nl

KvK 57476799

Technology support op Linkedin

  • Black LinkedIn Icon
lid metaalunie technology support.png

© 2020 Technology support B.V.