Jeroen Anslijn

Jeroen is specialist op het gebied van Robotica en motion control systemen. Met zijn omvangrijke kennis, ervaring, en oplossingsvermogen, welke hij ruim de afgelopen 20 jaar heeft opgedaan, is hij expert op dit gebied. Hij werkt voor vele grote nationale- en internationale bedrijven.

“Des te ingewikkelder het project des te uitdagender het wordt”, is zijn motto.

Over ons

Bij Technology support is service de drijfveer. Zo is het goed te weten dat u er niet alleen voor staat, wanneer uw installatie is opgeleverd. Een goede trajectbegeleiding zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij leveren de best passende componenten in uw installatie, zodat uw automatisering te allen tijde optimaal functioneert.

Een sterke- en nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers maakt ons succes! Technology support werkt enkel met derden samen, die over hetzelfde kennisniveau beschikken en die reeds middels samenwerking hun kennis en kunde in de praktijk ruimschoots hebben bewezen.

Uiteraard doet Technology Support aan verantwoord ondernemen; Onze besturingspanelen en componenten voldoen aan de hoogste eisen wat betreft stroomgebruik, herbruikbaarheid & duurzaamheid.

HMS Metaalunie

Robot programmeur

Technology Support is een onderneming welke zich onderscheidt in het leveren van hoogstaande technologische oplossingen. Dit doen wij door middel van robotica en besturingstechnieken. Technology Support begeeft zich in de foodindustrie, Pharmacia en de zware industrie. Ook in uw vakgebied vinden wij onze weg! Van prototyping tot standaardisatie, van enkel stuks tot een complete proceslijn.