top of page

02

ABB / ROBOTICS

Leanpick, SafeMove 2, Profisafe, Palletizing, conveyor tracking, 3D printing. Als ABB robot programmeur heb ik ervaring met alle robotgeneraties. Van S3 tot IRC5, ik ben ermee bekend. 

 

In Robotstudio maak ik haalbaarheidsstudies tot cyclustijd, mogelijkheden van type robots en simulaties van een robotcel. Op deze wijze kan de robot offline al geprogrammeerd worden, wat uiteraard vele voordelen oplevert.

Hoe dit er in de praktijk uitziet? Dat laat ik je graag zien aan de hand van één van mijn projecten ABB IRB6700 INSTALLATIE.

TECHNOLOGY SUPPORT

PROUD PARTNER OF ABB ROBOTICS BENELUX

Automatiseren en robotiseren van uw processen is vaak een spannende en kostbare investering. Daarom is het belangrijk dat u een partner vindt die de juiste kennis heeft voor uw automatiseringsproject. ABB Robotics heeft in de Benelux meerdere technische partners in verschillende industrieën met jarenlange ervaring op het gebied van automatiseren. Technology Support is een officiële partner van ABB voor automatiseringsprojecten. 

logo ABB.png
ABB_ECHT4177_Robotics_Partner_Label.png
technology-support_ABB+jeroen.jpg

TECHNOLOGY SUPPORT 

Technology Support levert hoogstaande technologische oplossingen door middel van robotica en besturingstechnieken.

Van prototyping tot standaardisatie, van enkele stuks tot een complete proceslijn. In alle industrieën waar een robot gebruikt wordt. 

Een specialist onder de specialisten.

bottom of page