NIEUWS

ROBOTICS  /

PLC CONTROL  /

SERVO & MOTION CONTROL  /

WORLDWIDE COMMISSIONING  /

technology support-robot programmeur.jpg
 

01

FEEST IN DE CLEANROOM 

Geen cadeautjes, geen handen schudden, en zeker geen cake en koffie.
 

Deze prachtige ABB IRB1200 viert zijn 1ste verjaardag na een jaar plezierig werken.

Ik kreeg deze foto van de eigenaar van deze cleanroomrobot, met wie we vorig jaar de volledige integratie hebben uitgevoerd.

Bedankt voor de leuke foto, volgende keer neem ik cake mee!

02

VEILIG WERKEN MET ROBOTS EN ROBOTAPPLICATIES? 

Robots kunnen in geval van verkeerd gebruik gevaar opleveren voor de gebruiker en de en omgeving. Voorlichting over het juiste gebruik is daarom van essentieel belang. Bovendien worden de eisen voor een veilige werkomgeving steeds strenger.  En terecht.

Om bedrijven te helpen aan de eisen te voldoen als het gaan om het werken met robots, heeft Technology Support de cursus ‘Veilig werken met robots’ ontwikkeld.

Deze veiligheidscursus is gericht op het verhogen van de veiligheid, verhogen van de productkennis én het verhogen van de verantwoordelijkheid voor de werknemers die met robots werken en bedoeld voor elke werknemer die met (collaborerende)robots werkt of ermee in contact komt.

 

Meer weten over hoe wij samen een veilige werkomgeving kunnen realiseren? Ik vertel je er graag alles over. Met veel plezier. Stuur een mail of bel me.

03

VAKBEURS & CONGRES VISION, ROBOTICS & MOTION 2022

De toekomst van mens-robot samenwerking in de maakindustrie. Vision, Robotics & Motion is een vakbeurs in de Benelux op het gebied van het automatiseren van productieprocessen.

Internationale sprekers en exposanten delen de laatste ontwikkelingen rondom machineveiligheid, cobots, 3D-vision, motion control, multi-spectrale camera’s, visualisatie en virtualisatie, automatisering, energiebesparing, predictive maintenance, big data en het industrial internet of things.

 

De vakbeurs heeft een nieuwe datum gekregen: 8 - 9 juni of 15 - 16 juni 2022.

 

04

NIEUWE HUISSTIJL VOOR TECHNOLOGY SUPPORT 

Al ruim 15 jaar ben ik werkzaam in de robot industrie en al ruim 49 jaar bezig met techniek. Elk project is uniek. En op elk project ben ik erg trots. Projecten die ik graag wil delen en een inkijk wil geven in de wereld van Technology support.

 

Daar hoort een passende huisstijl bij, een stijl die meer past bij de wereld van robotics. Een snelle wereld van innovaties en techniek die altijd in beweging is. Helaas kan of mag ik niet elke opdracht laten zien, maar er blijft genoeg over die de moeite waard is om te delen. Met deze nieuwe huisstijl kan Technology support weer jaren vooruit.