top of page

SERVO & MOTION CONTROL

05

SERVO & MOTION CONTROL

Het gecontroleerd verplaatsen van een object naar een specifieke plek, dat is ‘motion control’. Dit verplaatsen gebeurt door één of meerdere servo- of vector motorensystemen met encoder. Toepassingen met motion control komen veel voor in industrieën waar geen robots kunnen worden ingezet, maar wel onderdelen moeten worden verplaatst. 

 

Bijvoorbeeld in de verpakkingsindustrie en bij de productie van kermisattracties. Door middel van een Technology PLC of met behulp van Siemens Scout zorg ik ervoor dat objecten op een nauwkeurige wijze van plek A op plek B worden gezet. Van uiterst precieze positionering tot het on-the-fly uitvoeren van bewerkingen. Dat is motion control en dat is waar één van mijn specialiteiten liggen.

 

EEN SPECIALIST ONDER DE SPECIALISTEN

Wil je meer weten over mijn ervaring, kennis en kunde op het gebied van motion control? Stuur me een mail, of nog liever: bel me. Met veel plezier vertel ik je alles over wat ik voor je kan betekenen. Ik ken geen openingstijden, maar ben altijd bereikbaar. Neem ik niet op? Dan bel ik je binnen een paar uur terug. Beloofd. Graag tot horens. Graag tot snel.

TECHNOLOGY SUPPORT 

Technology Support levert hoogstaande technologische oplossingen door middel van robotica en besturingstechnieken.

Van prototyping tot standaardisatie, van enkele stuks tot een complete proceslijn. In alle industrieën waar een robot gebruikt wordt. 

Een specialist onder de specialisten.

bottom of page