top of page

TECHNOLOGY SUPPORT

ROBOTICS  /

PLC CONTROL  /

SERVO & MOTION CONTROL  /

WORLDWIDE COMMISSIONING  /

technology support bv-jeroen anslijn.jpg

01

TECHNOLOGY SUPPORT 

OVER TECHNOLOGY SUPPORT. OVER MIJ. 

Uitdagingen. Specials. Dat waar anderen zich niet aan (willen) wagen. Dat wat anderen niet kunnen. Dat is wat ik, Jeroen Anslijn, en daarmee mijn bedrijf Technology Support, het liefste doe.

Ik ben Technology Support en andersom. Een robot programmeur met ruim 15 jaar ervaring in het vak. Ik ben geen doorsnee programmeur. Sec programmeren zie ik als 30% van mijn taak. Zorgdragen voor de veiligheid van mens en machine als de rest. Ik programmeer dit er dan ook bij. 

 

Maar met alleen programmeren en installeren doet de robot het lang niet. Het testen en vervolgens in bedrijf stellen, daar gaat het om. En om de service daarna. Consistentie is van belang. Monitoring, precisie en continuïteit. Ik zie het als mijn taak om dit te op de juiste wijze te waarborgen. 

 

Dat en de combinatie, het programmeren van zowel PLC als de robot, maakt mij flink ongewoon en daarmee bijzonder in vergelijking met mijn collega programmeurs. Ik spreek vele (vaktechnische) talen en kan hierdoor als geen ander communiceren met zowel het besturingssysteem als met de robot. Én, ik blijf altijd in de buurt. 

 

ALTIJD PARAAT
Mijn werk is nooit af. Loslaten is geen optie. Nieuwe innovaties en technieken? De ontwikkelingen gaan razendsnel en daarvan moet je op de hoogte blijven. Sneller en een nóg hogere kwaliteit? Verbeteringen zijn er altijd te bedenken. Bovendien kunnen projecten altijd (nog) veiliger. Nazorg is waar ik enorm veel waarde aan hecht en belangrijk vind. Ook en juist na oplevering blijf ik mijn projecten monitoren. Ruimte voor verbetering is er immers altijd.


TROTS
Elk project is uniek. En op elk project ben ik erg trots. Of het nu robotwerk in een fabriek betreft, een kleine robot in een verpakkingsproces, of het programmeren van een (kermis)attractie. Technology Support levert installaties op, neemt geprogrammeerde installaties in bedrijf of voegt de juiste expertise en ervaring toe aan een inbedrijfstelling. 

 

Hiervoor reis ik de hele wereld over. Of het project nu om de hoek in Alkmaar, in Duitsland of Amerika uitgevoerd wordt, met passie, liefde en een flinke dosis kennis en kunde wordt elk project nauwkeurig en vol enthousiasme uitgevoerd. Altijd. 

Sectoren:

- Wood industry
- Automotive industry
- Chemical industry
- Pharmaceutical industry
- Construction Industry

- Tobacco industry
- Electronics industry
- Food industry
- Stone, concrete and Ceramics Industry
- 3D Printing industry
- Plastic industry

 

EEN SPECIALIST ONDER DE SPECIALISTEN

Wil je meer weten over mijn ervaring, kennis, kunde en specialismen? Stuur me een mail, of nog liever: Wil je meer weten over mijn werk als PLC programmeur? Stuur me een mail, of nog liever: bel me. Met veel plezier vertel ik  je graag wat ik voor je kan betekenen.

TECHNOLOGY SUPPORT 

Technology Support levert hoogstaande technologische oplossingen door middel van robotica en besturingstechnieken.

Van prototyping tot standaardisatie, van enkele stuks tot een complete proceslijn. In alle industrieën.Een specialist onder de specialisten.

Een specialist onder de specialisten.

bottom of page