top of page

JEROEN ANSLIJN

INDEPENDENT CONTRACTOR
IN ROBOTICS

ROBOTICS  /

PLC CONTROL  /

SERVO & MOTION CONTROL  /

WORLDWIDE COMMISSIONING  /

jeroen anslijn technology support

01

ING. JEROEN ANSLIJN / TECHNOLOGY SUPPORT B.V.

INDEPENDENT CONTRACTOR IN ROBOTICS 

Techniek en sport. Ze zijn verbonden. Met elkaar en met mij. Wie ik ben? Ik ben Jeroen Anslijn, een ‘independent contractor in robotics’. Een specialist. Een freelance robotprogrammeur met een passie voor techniek én liefhebber van sport…  

 

Wat sport en techniek met elkaar gemeen hebben? Veel.
Zowel met techniek als sport wil je een doel bereiken. En niet zomaar een doel. Je wilt een prestatie van formaat leveren en daarvoor ga je door tot het uiterste. Je haalt het onderste uit de kan. Het moet kloppen en om dat ene ultieme resultaat te halen, moet je innoveren. Steeds bijschaven, testen en weer doorgaan.  

 

Ze gaan hand in hand, dat sporten en die techniek. Achter de grootste sportprestaties staan een flinke dosis technische vaardigheden. Het programmeren van robots is een sport op zich. Bij beide gaat het om beweging. Alle radartjes moeten kloppen. Waarschijnlijk dat het mij daarom beide zo ligt. Want het liefst dat ik doe is maatwerk leveren. Doelen halen die onmogelijk lijken en daar met trots op terugkijken.

Ben je op zoek naar een ABB of KUKA programmeur? Een specialist in het leveren van softwareoplossingen voor nagenoeg alle toepassingen van robotica? Iemand die alles voor je uit handen neemt? Iemand die niet alleen uitvoert, maar ook mee denkt? Iemand die wil presteren en doorgaat totdat het klopt en werkt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

 

Wil je meer weten over mijn specialismen? Stuur me een mail, of nog liever: bel me. Met veel plezier vertel ik  je graag wat ik voor je kan betekenen.

technology support lid metaalunie

TECHNOLOGY SUPPORT 

Technology Support levert hoogstaande technologische oplossingen door middel van robotica en besturingstechnieken.

Van prototyping tot standaardisatie, van enkele stuks tot een complete proceslijn. In alle industrieën waar een robot gebruikt wordt. 

Een specialist onder de specialisten.

bottom of page