top of page

01

ROBOTICS / ROBOT PROGRAMMEUR

INDEPENDANT CONTRACTOR IN ROBOTICS

Robot application engineer. Robot software engineer. Robot programmeur. Ik ben het allemaal. De verschillende benamingen komen namelijk op hetzelfde neer. Op mij. Een specialist als het gaat om de techniek van robots.

Heel simpel gezegd is mijn werk ervoor zorgen dat de robot het juiste kunstje doet en blijft doen. Het juiste kunstje waardoor de robot zijn taken op een verantwoorde, veilige en efficiënte wijze uitvoert.

 

Robots kunnen alles. En wij als mensen, kunnen ze alles laten doen. Van slijpen en lassen tot het bakken van hamburgers. Op welke plek in een (productie)proces een robot ook nodig is, ik zorg ervoor dat hij gaat en blijft doen wat hij moet doen, waar en wanneer dit noodzakelijk is.

 

Sectoren:
- Wood industry
- Automotive industry
- Chemical industry
- Pharmaceutical industry
- Construction Industry
- Electronics industry

​- Tobacco industry
- Food industry
- Stone, concrete and Ceramics Industry
- 3D Printing industry
- Plastic industry


ALLES UIT HANDEN
Maar dat is niet alles. Ik doe meer. Ik adviseer, schrijf handleidingen, installeer, instrueer, help na oplevering op weg en blijf betrokken. Altijd. Kortom ik neem het werk uit handen en dan bedoel ik ook al het werk. 

TECHNOLOGY SUPPORT  

Technology Support levert hoogstaande technologische oplossingen door middel van robotica en besturingstechnieken.

Van prototyping tot standaardisatie, van enkele stuks tot een complete proceslijn. In alle industrieën waar een robot gebruikt wordt. 

Een specialist onder de specialisten.

bottom of page